NewsUkategorisert

Stereo følger vekststrategien – inviterer både kunder og eiere til ny emisjon

By 8. August 2019No Comments

 

 

Stereo Skis er i sterk vekst og nå inviterer vi både kunder og eksisterende investorer til å delta i fase to i selskapets offensive vekstplan.

Høsten 2018 inviterte vi med nye investorer igjennom en folkefinansiering for å sette i gang en vekstplan som skal løfte Stereo Skis til neste nivå. Det ble en suksess og resulterte i at 129 personer investerte tilsammen 2 024 952 kroner i selskapet. Denne første investeringsrunden ga grunnlaget for at vi kunne iverksette alle de viktigste tiltakene i vekstplanen. Gjennom sesongen 2018/2019 har selskapet hatt en sterk salgsvekst og positiv utvikling i markedet.

Forrige sesong ble et løft for Stereo. Innsalget ble tredoblet sammenlignet med forrige sesong. Satsingen lot seg gjennomføre ved at eksisterende og nye aksjonærer ga oss tillit. Nå skal Stereo Skis øke salget og synligheten enda mer.

Stereo Skis følger vekststrategien, og i henhold til fullmakt gitt av generalforsamlingen til styret i fjor høst, har får både eksisterende eiere og kunder tilbud om å være med på en ny emisjon på inntil 1 million kroner. Så langt har eksisterende eiere tegnet seg for 472 500 kroner. Emisjonen avsluttes i utgangen av august.

Nå jobber vi for fullt med planlegging av produksjon og organisering for kommende sesong. Vi må produsere mer ski enn tidligere og sørge for en bra leveranse og oppfølging av nye og gamle butikker.

Vekstplanen innebærer en stor økning i salg og produksjon av ski hvert år. Det er produksjonen som krever det meste av kapitalen som tilføres. Deler av vekstløpet og økningen i produksjon vil finansieres med mellomfinansiering fra bank, mens andre deler må finansieres med tilført egenkapital.

Ønsker du mer informasjon og forretningsplan er det bare å ta kontakt med Jens Martin Johnsrud; jm@stereoskis.com eller på 951 58 426.

Se video fra vår folkeinvestkampanje forrige høst:

Leave a Reply